Publicat el 25/05/2019

Durant el cap de setmana de l’1 i 2 de juny, el Port de Mataró oferirà tastets i demostracions gratuïtes per donar a conèixer tota l’oferta d’activitats. També es podrà gaudir d’un mercat mariner, tallers i atraccions infantils, xerrades i gastronomia

Mataró acollirà els propers 1 i 2 de juny la 8a edició de la Festa al Port. L’esdeveniment, com cada any, comptarà amb moltes activitats gratuïtes i obertes a tothom per donar a conèixer l’oferta d’activitats nàutiques que es poden fer durant tot l’any al Port de Mataró. Així doncs, s’ofereixen gairebé 3.000 places gratuïtes com sortides en ‘golondrina’, i tastets per descobrir activitats que ja s’havien pogut practicar en anys anteriors com el caiac, el big pàdel surf, la vela lleugera o el rem.

Com a novetat, aquest any l’Escola de Vela amplia la seva oferta amb altres propostes com són el windsurf o sortides en el veler transatlàntic mini de 6,50 metres. Fun Water Sports, per la seva banda, oferirà la possibilitat de viure una descàrrega d’adrenalina sobre artefactes inflables remolcats a gran velocitat com la banana nàutica, l’airstream o també el sofà 4.

La majoria de les activitats són amb inscripció prèvia fins a esgotar places. Les inscripcions es poden fer a través del web www.visitmataro.cat, a través del telèfon d’atenció ciutadana 010 o 807 117 010 si es truca des de fora de Mataró i als punts d’autoservei ubicats al Centre Cívic Cabot i Barba, Centre Cívic Cerdanyola, Centre Cívic Rocafonda, Centre Cívic Pla d’en Boet i Centre Cívic Molins i La Riera, 48.

A més a més, també tindrà lloc el Mercat Mariner, que comptarà amb  una variada selecció de productes d’artesania i alimentació i un ampli ventall d’activitats, com cercaviles, contes, animacions i jocs gegants de fusta i el concert del conjunt de rumba catalana “Gigante de la Rumba”.

També s’han previst altres activitats com una xerrada i sortida amb barca a càrrec de Posidònia 2021 per donar a conèixer la Zona Especial de Conservació situada davant la costa de la ciutat i una projecció de fotos de la Nudicup a la sala del Consorci  Port de Mataró; tallers de sensibilització sobre l’efecte dels plàstics en el medi marí a càrrec de Viu la Vela i un taller de reciclatge d’envasos de plàstic amb Niman Sub; i una mostra nàutica on empreses i entitats vinculades al mar i de la ciutat presentaran els seus productes i serveis.

Durant aquests dos dies s’oferirà un val d’aparcament de 4 hores gratuïtes al punt d’informació de la Festa al Port, situat a l’entrada principal.

Deixa un comentari