Publicat el 15/09/2019

Aquesta edició de Mataró Camina per l’Alzheimer se celebra amb l’objectiu de continuar conscienciant i sensibilitzant totes les persones sobre la malaltia neurodegenerativa de l’alzheimer

Com en la darrera edició, tothom pot participar perquè hi ha tres recorreguts de diferents nivells. Aquesta caminada solidària forma part del programa Mou-te amb Cor que aglutina totes les activitats esportives solidàries que es fan a Mataró.
La regidora d’Esports, Bea Delgado, i la regidora de Benestar Social, Laura Seijo, han acompanyat als responsables de l’organització Mataró Camina per l’Alzheimer en la presentació d’aquest esdeveniment solidari de ciutat que format part del programa Mou-te amb Cor.
El 29 de setembre és el dia de la caminada i les inscripcions es poden fer a diferents punts de la ciutat, com :
A Mataró Parc, a Carrefour, l’Escola Cor de Maria, a la plaça de Santa Anna, al Centre de Dia del carrer Carlemany, a Esports Discovery i a les oficines de l’Associació de Familiar Alzheimer Maresme, al carrer Sant Pelegrí.

Tres recorreguts
Recorregut A (15 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí. Passant per Mataró Parc, Hospital, Cementiri les Valls, Camí de la Cornisa, Barri de la Pujada, Argentona, C60, Font de Can Met, Carrer Galícia, Fundació Maresme, Pista de Hockey i arribada al Nou Parc Central sobre les 13 hores aprox.

Recorregut B (12 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 8 hores del matí. Passant per Mataró Parc, Hospital,Cementiri les Valls, Camí de la Cornisa, Mas Cabanyes, Argentona,C60, Font de Can Met,Carrer Galícia,Fundació Maresme, Pista de Hokey i arribada al Nou Parc Central sobre les 12 hores aprox.

Recorregut C (4 Km): Sortida Parc Central (vell) a les 9 hores del matí. La Riera, Pl Santa Anna, La Rambla, Cargol, Passeig Marítim, Pl Jordi Capel, Sant Pelegrí, Santa Maria i Riera Amunt fins l’arribada al Nou Parc Central.(Circuit habilitat a gent amb cadira de rodes o poca preparació física).

Recorregut 0: Si vols ajudar sense caminar, fes un donatiu a la plaça Santa Anna o bé a la Caixa: IBAN ES11 2100 0379 9902 0033 2794
A banda de poder participar fent la caminada o amb una donatiu, també es pot comprar el cava commemoratiu Juvé & Camps

Deixa un comentari