Publicat el 09/01/2019

Els vehicles permetran millorar la seguretat, l’accessibilitat i reduir les emissions de gasos contaminants

Mataró Bus ha incorporat sis nous autobusos híbrids per renovar la seva flota. Amb aquestes adquisicions la companyia rebaixa l’edat mitjana dels seus vehicles, incrementa la flota fins a 27 unitats i millora la sostenibilitat mediambiental, l’accessibilitat i la seguretat.
Concretament s’incorporen sis vehicles de les mateixes característiques que els dos que es van adquirir l’any 2017. Són autobusos que compleixen amb la normativa europea d’emissions més exigent, l’Euro VI, i que permetran reduir el 92% les emissions d’òxids nitrosos i el 30% les de diòxid de carboni. A banda, són més silenciosos i disposen d’endolls de recàrrega d’USB, entre altres prestacions.

Aquests nous vehicles híbrids (motor dièsel + elèctric) poden funcionar en paral·lel, és a dir, cada motor per separat o ambdós a la vegada. Aquest fet permet que l’autobús apagui el motor de gasoil a les parades i es posi en marxa amb el motor elèctric.
La inversió en els nous autobusos correspon a la concessionària, l’empresa CTSL del grup Avanza, dins del contracte actual del servei municipal Mataró Bus.

ACN Mataró

Deixa un comentari