Publicat el 03/03/2021

El comitè d’emergència s’ha reunit aquest dilluns amb el debat sobre les àrees d’esbarjo sobre la taula

Els parcs infantils de Mataró continuen tancats, després que no hagin sortit conclusions clares de la reunió del comitè tècnic d’emergència celebrada aquest dilluns.
La regidora de Salut Pública, Laura Seijo, va anunciar divendres que plantejaria la reobertura en aquesta mesa tècnica, però la decisió encara s’està madurant internament. Segons han indicat fonts municipals, els indicadors sanitaris no són actualment millors que els que hi havia al juliol, quan es va decidir precintar indefinidament les zones d’esbarjo. Tot i això, Seijo incidia divendres en altres factors, com la reducció de la pressió a les UCI, el baix risc de contagi per contacte o el fet de potenciar espais d’esbarjo a l’aire lliure.
El debat sobre la idoneïtat o no de reobrir els parcs infantils de Mataró s’ha intensificat en els darrers dies, després que un grup de famílies denunciessin la situació que es viu a la capital del Maresme, l’única gran ciutat catalana que viu aquesta situació i que s’allarga ja més de set mesos.

ACN Mataró
Foto: Gronxadors lligats per evitar-ne l’ús, al Parc Central de Mataró

 

 

Deixa un comentari