Publicat el 08/01/2024

Aquests punts, repartits per tota la ciutat, estaran disponibles durant el període del 18 al 25 de gener perquè els ciutadans puguin dipositar els seus arbres després de les festes

 

 

Amb l’objectiu de fomentar la recollida i el reciclatge dels arbres, l’Ajuntament ha pres aquesta iniciativa. Els arbres recollits seran transportats al Viver Municipal, on seran triturats per a la creació d’adob orgànic. Aquest adob es destinarà al manteniment dels parterres de la ciutat, contribuint a una gestió sostenible dels recursos.

Per fer més accessible aquest servei als ciutadans, els punts de recollida estaran convenientment distribuïts per tot Mataró. Des de l’11 de gener, es podran dipositar els arbres en aquests punts clarament senyalitzats amb tanques i rètols.
La recollida dels arbres pels operaris municipals es realitzarà del 18 al 25 de gener. D’aquesta manera es busca fomentar la participació ciutadana en aquesta acció respectuosa amb el medi ambient.

Els punts de recollida habilitats són els següents:

– Cantonada Ronda Alfons X amb Carrer Rocafonda
– Plaça Santa Maria
– Plaça Canyamars
– Parc de Cerdanyola
– Plaça Joaquim Galí
– Plaça Catalunya
– Plaça de les TeresesÇ
– Plaça Fivaller
– Passeig de Carles Padrós
– Plaça Maria Aurèlia Capmany.
– Zona verda del Carrer Lloret de Mar
– Plaça Sant Joan
– Avinguda Jaume Recoder amb Carrer Gravina
– Plaça Tomàs i Valiente
– Via Europa, Voltants  Plaça Itàlia
– Via Europa amb Carrer Finlàndia
– Plaça Andalusia
– Plaça Vista Alegre
– Ronda Rafael Estrany sobre parvulari Germanes Bartomeu
– Nou Parc Central
-Crtra. Cirera amb c. Transversal

Com a alternativa, els arbres també es podran dur al Viver Municipal (Via Sèrgia, cantonada amb el carrer de Manuel Carrasco i Formiguera), de dilluns a divendres, de 7.30 h a 14.30 h, i a les deixalleries municipals, situades al número 140 del carrer de Galícia i al número 74 del carrer de Francesc Layret (de dilluns a dissabte de 9 a 13 h i de 16 a 20 h, i festius de 9 a 14 h. La deixalleria de Francesc Layret està tancada els diumenges).

 

Redacció

 

 

Deixa un comentari