Mataró. 152 alumnes fan les proves d’aptitud per accedir al nou Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 22/06/2012

El pavelló municipal Eusebi Millán i les instal·lacions del CN Mataró han estat  l’escenari de les proves d’aptitud personal que han de fer obligatòriament els alumnes que volen cursar el Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Aquests estudis es començaran a impartir el curs vinent al TecnoCampus, a l’Escola Superior de Ciències de la Salut, adscrita a la Universitat Pompeu Fabra. Els alumnes que volen accedir-hi han de superar aquestes proves, que constitueixen un requisit, i realitzar la preinscripció habitual en el sistema universitari.
Les proves dutes a terme mesuren la velocitat i la resistència dels participants, que han hagut d’arribar a unes marques mínimes corrent i nedant. L’objectiu és comprovar que s’assoleixen les capacitats físiques bàsiques per realitzar els estudis de Grau en Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport. Per a la realització de les proves s’ha comptat amb la col·laboració del CN Mataró i l’Institut Municipal d’Esports de Mataró.
Com a curiositat, cal apuntar que un dels inscrits a les proves les ha superat sense haver de fer-les, ja que es tracta d’un esportista d’alt nivell reconegut com a tal per les instàncies esportives de l’Estat espanyol.

Deixa un comentari