Publicat el 11/06/2017

Els Mossos d’Esquadra han resolt l’homicidi, que es va produir a Barcelona el passat mes d’abril

Els Mossos d’Esquadra han resolt que la mort d’un ancià de 90 anys el passat mes d’abril a Barcelona va ser fruit d’un enverinament a càrrec del seu gendre. L’homicida, de 57 anys i veí de l’Hospitalet de Llobregat, va subministrar a la víctima un fàrmac en una dosi molt alta dins el cafè amb llet.
El detingut –que actualment es troba ingressat en un hospital psiquiàtric- també va intentar matar la sogra amb el mateix mètode però la dona va prendre una dosi molt més petita del fàrmac i va poder salvar la vida.
Els fets van passar el passat 14 d’abril quan els ancians van ingressar en un centre hospitalari de Barcelona amb un quadre d’intoxicació medicamentosa d’un fàrmac que, administrat en altes dosis, podia arribar a ser tòxic i fins i tot mortal. L’home va morir nou dies després –el 23 d’abril- mentre que la dona va sobreviure i va ser donada d’alta uns dies més tard.

La investigació policial ha acreditat que el gendre de la parella d’ancians els hauria subministrat el medicament la nit anterior diluït en un got que contenia cafè amb llet. L’home es va beure tot el got mentre que la dona només una petita part donat que hi va trobar un gust estrany.
Es dóna la circumstància que aquest gendre de les víctimes, un home de nacionalitat espanyola i veí de l’Hospitalet de Llobregat, tenia una patologia mental. Per aquest motiu durant la investigació ja estava reclòs de forma voluntària en un centre psiquiàtric. Hores d’ara l’autor dels fets està ingressat en un altre centre psiquiàtric a l’espera que la seva eventual estabilització permeti que pugui declarar.

ACN Barcelona

 

Deixa un comentari