Master Class de Miki Santamaria (baix) acompanyat per Danny Navarro a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/11/2011

Dissabte 19 de novembre , a les 20 h Ateneu Vilassanès (C/ Sant Josep , 35) Masterclass Miki Santamaria (baix) acompanyat per Danny Navarro (ex-bateria de Buenafuente)
ENTRADA GRATUITA
Què és un Clinic?
Un Clínic consisteix en una Master Class o classe mestre sobre un instrument musical realitzada per un músic especialitzat en aquest instrument.
Primer de tot, el músic toca durant una estona i, seguidament , el públic li pot fer preguntes sobre les diferents tècniques i moviments musicals. També es poden debatre diferents temàtiques relacionades amb el món musical.
Miki Santamaria
Nascut al 1985 a Terrassa, Miki Santamaria és una de les joves promeses del panorama musical i treballa actualment coma músic professional a Barcelona. Com instrument principal té el baix elèctric però també mostra la seva habilitat amb teclat, la guitarra i el contrabaix. Malgrat la seva joventut Miki ha fet gires per Europa, Japó i Espanya i ha tocat als principals festivals i clubs de Catalunya.
En el clínic Miki estarà acompanyat pel bateria Danny Navarro. Faran una breu actuació entre la que intercalaran petites lliçons de tècnica slap, pentatònica i conceptes harmònics aplicats al baix. També respondran les preguntes i els dubtes dels assistents.
Organitza: GOVI (Grup d´Opinió de Vilassar de Mar). Aquest grup neix amb la ferma intenció d’esdevenir una eina eficaç i activa al servei de la ciutadania, per a estimular, concretar i canalitzar l’opinió, queixes i propostes, de les persones residents a Vilassar de Mar.
http://www.goviweb.net

Deixa un comentari