Publicat el 16/06/2020

No es permetrà la celebració de revetlles de Sant Joan a les platges del municipi

L’Ajuntament ho ha decidit en el marc de la prevenció de la COVID-19 i per evitar aglomeracions. La mesura s’ha pres conjuntament amb municipis veïns com Premià de Mar, Vilassar de Mar i Cabrera, amb qui ja s’havien consensuat d’altres mesures que s’estan prenent aquest any a la platja en relació amb la COVID-19. Ciutats més grans com Barcelona, Badalona o Mataró tampoc no obriran el litoral la nit del 23 al 24 de juny.

Per celebrar Sant Joan amb responsabilitat i seguretat, la restricció començarà a les 20 hores del 23 de juny, tot i que a partir de les 19.30 h s’haurà de començar a abandonar l’espai. Es tancaran tots els accessos a la platja (si bé se’n deixarà un per accedir al port o al Club Nàutic).
A més, es reforçarà la seguretat amb seguretat privada, que s’afegirà a la Policia Local i al reforç de Protecció Civil. També s’incrementarà la vigilància en altres punts del municipi. A partir de les 8 h del 24 de juny, l’ús de la platges masnovines tornarà a ser l’habitual, amb les restriccions establertes amb motiu de la pandèmia.

Les guinguetes i el restaurant Nècora d’Or, ubicat a la platja, també romandran tancats. Davant d’aquest moment sense precedents que ens porta a celebrar una revetlla diferent, l’Ajuntament del Masnou recomana evitar les festes multitudinàries i proposa una revetlla amb petits grups de familiars i amics propers a les cases, on es puguin mantenir totes les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis.

Deixa un comentari