Publicat el 09/05/2017

El passat diumenge, l’Espai Escènic va acollir un assaig, obert al públic, de l’espectacle multidisciplinari, dissenyat i dirigit per Iago Pericot, Adam i Eva.

L’acte va comptar amb la presència del diputat de Cultura, Juanjo Puigcorbé, que va poder conèixer, acompanyat per l’alcalde, Jaume Oliveras, i la regidora de Cultura, Neus Tallada, el lloc d’assaig de l’innovador artista masnoví.

Abans que aquesta producció de La Seca Espai Brossa s’estreni el proper 17 de maig a la sala Leopoldo Fregoli, el Masnou va poder assistir a un assaig obert al públic del nou espectacle de Pericot, que proposa fer una reflexió crítica sobre l’estatus quo (social, econòmic, cultural, polític…) i alhora una reflexió sobre l’art, necessari i útil per a l’artista i per a la societat, en tant que exposat i admirat.

Ambientat en una sala d’exposicions d’un museu on s’exposa el quadre Adam i Eva, d’Albrecht Dürer, els personatges d’Adam i Eva prenen vida i es troben, primer, amb el desconeixement de si mateixos i, després, amb la incomprensió del món que se’ls ofereix a través de les pantalles. Finalment, un agent inesperat els ofereix la possibilitat d’un món millor.El Masnou acull la versió més atrevida d’Adam i Eva de la mà de Iago Pericot

Deixa un comentari