Publicat el 13/08/2022

El diumenge 18 de setembre Arenys de Munt acollirà una caminada del circuit Marxa Nòrdica en Família de la Diputació de Barcelona, projecte que es va iniciar el març passat

 

 

 

Es tracta d’una activitat no competitiva i a l’abast de tothom, que té per objectiu fomentar l’activitat física en espais naturals de la província de Barcelona a través de la pràctica de la marxa nòrdica.

El circuit està format per deu caminades diferents, fruit de la feina conjunta de la Diputació amb deu municipis de la província de Barcelona, seus de cadascuna de les caminades, un dels quals és Arenys de Munt. L’activitat està oberta a tothom.

Durant cada jornada estan previstes activitats complementàries a la caminada, com una formació bàsica de marxa nòrdica i un taller educatiu per a infants, així com un taller de jocs infantils.

Les inscripcions són gratuïtes i per ordre de formalització, fins a esgotar la disponibilitat de places. És un projecte solidari, per la qual cosa, per completar la inscripció, s’emplaça tothom a col·laborar en la campanya de recollida d’aliments que es realitzarà, aportant aliments diversos a la carpa que estarà destinada a aquest fi, que aniran destinats al Banc d’Aliments d’Arenys de Munt.

Es farà préstec de bastons de marxa nòrdica a totes aquelles persones que no en disposin i totes les persones participants estaran cobertes per una assegurança d’accidents.

*Cal fer la inscripció prèvia a través d’aquesta pàgina.
Més informació: https://www.diba.cat/es/web/esports/marxa-nordica-en-familia

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Munt

 

Deixa un comentari