Publicat el 27/05/2017

És una nova acció de dinamització comercial que acaba el 16 de juny.

Aquesta nova acció de dinamització del comerç local és fruit d’un treball conjunt entre les regidories de Comerç i Consum, Ensenyament, Turisme i Promoció de la Vila i Museu de Premià de Dalt, i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona.

La campanya integra comerç i Patrimoni amb el doble objectiu d’atraure clients i també de donar difusió a una peça única que tenen al Museu de Premià de Dalt, el Plat d’Ulisses, al voltant del qual al setembre, enguany del 22 al 24, celebren l’esdeveniment social, cultural, gastronòmic, esportiu i de lleure, ‘El Dia d’Ulisses’.

Alumnes de 2n de primària de les escoles Marià Manent i Santa Anna han creat 96 dibuixos sobre el Plat d’Ulisses, a partir d’una visita i posterior taller al Museu de Premià de Dalt, on hi ha el Plat. Tots els dibuixos són amagats als 26 establiments comercials que participen d’aquesta campanya. Al web i xarxes municipals trobareu la relació dels 26 establiments comercials que s’hi ha adherit.

Les persones que vulguin participar a “La història del Plat d’Ulisses s’amaga entre el comerç de Premià de Dalt” han de demanar el fulletó de la campanya a l’establiment comercial participant. Cal apuntar en el fulletó 10 dibuixos localitzats a diferents establiments i emplenar les dades a la butlleta de participació. Amb totes les butlletes emplenades, el 22 de juny, a les 12 hores, a la sala de plens de l’Ajuntament es farà el sorteig d’un lot de productes.

D’altra banda, els nens i nenes de 2n de primària de les escoles Marià Manent i Santa Anna que han fet els dibuixos d’Ulisses hauran de trobar el seu dibuix, amagat en algun dels comerços locals participants de la campanya. Quan el trobin, s’hauran d’identificar al comerç com l’autor del dibuix i a canvi rebran uns obsequis que inclouen una gorra d’Ulisses de regal!

La campanya va començar el passar 16 de maig i s’allargarà fins al 16 de juny.

Deixa un comentari