Publicat el 17/07/2017

El Festival de Jazz d’Arenys de Mar ja està en marxa i us proposa per aquesta 26a edició una programació interessant que engloba des del jazz clàssic, passant pel new funk, el blues i el swing. Tots els concerts es fan en divendres al pati del Xifré i comencen a dos quarts d’onze de la nit.

El preu per a tots ells és de 10 euros si les entrades es compren anticipadament i de 12 euros a taquilla. Si voleu comprar entrades anticipades o voleu més informació del festival, podeu accedir al web jazzarenys.cat

 

Aquesta és la programació d’enguany:

Divendres 21 de juliol

BIG BAND ARENYS + HAT HAUSEN ELASTIC BAND

La Big Band Arenys, va néixer en el curs 2010-2011 oferint als estudiants, de diferents nivells i edats, la possibilitat d’adquirir una formació i experiència en aquest estil musical en un grup de gran format. Durant la seva trajectòria musical s’ha aconseguit crear un grup equilibrat i estable que ha participat en diversos esdeveniments. The hat hausen elastic band, formació que va néixer el 2012, són una banda de músics a qui agrada transmetre alegria i bon rotllo a qui els escolta. Són un grup versàtil que bàsicament toca l’estil dixieland. I per això la seva proposta és plena de diversió i bon ambient amb la música que va marcar els orígens del jazz i que, passats anys i panys, des dels seus inicis, se t’enganxa al cos i et cura de tots els mals.

Divendres 28 de juliol

LEONN & SPECIAL EDITION

Tot i que va obrir-se camí en la música com a baterista, ha estat el seu desdoblament com a cantant el que l’ha convertit en una de les figures emergents del soul facturat a Londres. Leonn Marcel Meade, Leonn, és un d’aquells exponents que segueixen l’estela de noves estrelles en el gènere com Myles Sanko o Earl Thomas. El seu cd, “Invisible Me”, l’ha situat ja com una de les propostes més rellevants de l’anomenada New Funk Era. Tenim ara, l’oportunitat d’escoltar-lo en directe acompanyat per Special Edition, banda formada per músics de l’escena catalana, una ocasió que no convé desaprofitar.

Divendres 4 d’agost

LA LOCOMOTORA NEGRA

És una de les formacions més antigues en el món del Jazz a casa nostra. Va debutar l’any 1971 en format de quintet. Amb el temps la formació s’ha anat ampliant fins arribar al nombre actual de 17 components. L’estil de La Locomotora Negra s’orienta al Jazz negre en les seves vessants més populars. Pren com a models les orquestres més famoses de l’Època Swing, com les de Fletcher Henderson, Duke Ellington, Count Basie, etc. També inclou en el seu repertori una interpretació dins l’estil New Orleans.

Divendres 11 d’agost

TXELL SUST & AUGUST THARRATS TRIO

Aquesta formació es va crear el 1993. Al llarg dels anys el seu característic estil Blues-Swing ha estat un referent de l’escena del jazz a casa nostra. Han enregistrat 3 Cd’s: ‘Blue Time’, ‘Gran Hotel Havana’ i ‘Non Stop’ i ara, després de 14 anys de no gravar, s’hi han tornat a posar, juntament amb Nono Fernández al contrabaix i Xavi Hinojosa a la bateria, amb un repertori de temes propis per crear el nou disc ‘Jazz Nature’. Aquest nou treball es va presentar el dia 2 d’abril al Festival de Jazz de Terrassa.

Divendres 18 d’agost

THE JAZZCARE ALL STARS

En ocasió del 70è aniversari del naixament del Louis Armstrong All Stars, el “JAZZCARE ALL STARS” fa reviure en concert la música del gran “Satchmo”, reinterpretant el repertori del seu conjunt amb l’ànim de transmetre en directe el seu esperit més autèntic.

Deixa un comentari