Publicat el 01/02/2021

‘Mi padre me flipa’, ‘Iphigenia en Vallecas’, ‘Circ d’Hivern’, ‘Fins i tot la foscor’ i ‘EDMOND’ de David Mamet, són les propostes per aquest cap de setmana, també hi haurà un espectacle de circ i una obra a càrrec d’Arsènic

– Divendres 5 de febrer a les 17.30h i a les 20h (Sala Gran): Tindrà lloc Mi padre me flipa, el nou xou de la còmica Martita de Graná, una jove andalusa que fa anys que arrasa a les xarxes i que encara va fer-se més viral arrel dels vídeos que feia durant el confinament.
El seu contingut àgil, senzill, directe i molt expressiu li ha fet aconseguir 1,3 milions de seguidors a Instagram i ara posa de manifest el seu art als escenaris.

Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3285-martita-de-grana.html

– Divendres 6 de febrer a les 19.30h (Llevant Teatre); Arriba Iphigenia en Vallecas, situada a la realitat madrilenya del segle XXI i protagonitzada per María Hervás, una reconeguda actriu espanyola que ha participat a conegudes series com Vergüenza, La valla o Paquita Salas i també en pel·lícules com Cómo sobrevivir a una despedida. Aquest divendres es convertirà en Ifi, una jove sense recursos que sobreviu com pot, sense treballar ni estudiar, i que no sap que fer amb la seva vida. Aquest espectacle, que parteix de l’adaptació del mite grec de la filla del màrtir del Rei Agàmemnon, Iphigenia, ha estat guardonat amb els Premis MAX 2019 a millor espectacle revelació i també ha estat premiada la seva protagonista, Maria Hervás, com a millor actriu protagonista.
Després de l’espectacle hi haurà post funció amb la companyia.

Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3284-iphigenia-en-vallecas.html

– Dissabte 7 de febrer a les 18h (Sala Gran): Arriba la 25ena edició de Circ d’Hivern. Fins i tot la foscor, una proposta singular i reflexiva que parla de la historia religiosa i cultural d’occident mitjançant un llenguatge tragicòmic, fent un viatge per diferents èpoques i referents des dels inicis de la humanitat i fins el segle XX. Sis artistes, especialistes en diferents tècniques circenses com la dansa, la corda volant, la contorsió o el trapezi, seran els protagonistes en moviment d’aquest espectacle familiar, que està recomanat a partir dels 8 anys.
Aquest espectacle, que ja es va estrenar a l’Ateneu Popular de 9 Barris, és la primera vegada que estarà dirigit exclusivament per dones. Philine Dalhmann és la responsable de creació , qui va participar en la perfomance produïda per l’Ateneu el 2006, “Circ de Sara”, i Eva Ordoñez serà la persona de confiança de Dalhmann, qui és fundadora de la companyua Oktobre i membre de la companyia My!Laika.

Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3274-circ-dhivern-fins-i-tot-la-foscor.html

– EDMOND de David Mamet (del 4 al 7 de febrer), amb alumnes d’Arsènic Dijous 4 de febrer a les 20h, divendres 5 de febrer a les 20h i diumenge 7 de febrer a les 19h (Llevant Teatre)
El Teatre Auditori de Granollers acull EDMOND de David Mamet, un Taller CFGS de l’espai de creació Arsènic. Un espectacle que està basat en la vida d’Edmond, un home de negocis que visita una pitonissa i aquesta li fa una gran revelació: “no es troba al lloc on pertany”. Una sentència que trasbalsa la seva vida i que el porta a abandonar tot el que té per trobar el seu camí de recerca, el seu lloc en aquest món. Seguirà senyals que l’endinsaran en el llocs més tèrbols de la ciutat de Nova York.

Més informació de l’espectacle:  https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3311-edmond-de-david-mamet.html

Informació  i programació: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html

 

Deixa un comentari