Publicat el 12/05/2016

El parc Marineland Catalunya estrena aquest mes de maig la temporada entre tobogans, piscines i animals. L’únic parc aquàtic i delfinari de la costa de Barcelona Maresme i la Costa Brava, engega de nou els motors perquè el públic familiar pugui gaudir de les diferents atraccions aquàtiques i activitats lúdiques i educatives, tot envoltat de més de 100 animals. 

Marineland Catalunya posa a la disposició dels visitants un autobús gratuït diari des de Tossa de mar, Lloret de Mar, Blanes, Malgrat de Mar, Santa Susanna, Pineda de Mar y Calella. 

Els horaris d’aquesta temporada són:
Temporada baixa: Del 16 de maig al 23 de juny i del 5 de setembre fins tancament. Horari:  10:30h a 17:30h 
Temporada alta: del 24 de juny al 4 de setembre. Horari: 10:00h a 18:00h

Un Parc lúdic
Marineland Catalunya, que té una superfície de 65.000 metres², compta amb 12 atraccions per a grans i petits. Per als més atrevits està la zona “Adrenaline Fun” i “Family fun” on trobaran atraccions que combinen velocitat i diversió; l’àrea de “Kidzworld” és un espai especialment dissenyat per als més petits, amb seguretat i vigilància estrictes per controlar els moviments dels més menuts; i per tal de relaxar-se, descansar i prendre el sol en àrees verdes les instal·lacions compten amb la zona “Chill out”.

Un Par educatiu
Tota l’activitat lúdica i d’oci del parc de Palafolls va acompanyada del Departament d’Educació de Marineland Catalunya que, amb més de 20 anys d’experiència, treballa els valors per la conservació de l’entorn i la seva divulgació entre els més petits. En aquest sentit, a través dels programes propis d’educació infantil i de primària, l’oferta educativa porta a més de 23.000 escolars anualment al parc per a estudiar de prop el món animal amb visites guiades, exploracions en directe i aventures per conèixer l’evolució de les espècies.

Amb l’objectiu de conèixer la natura del parc, Marineland Catalunya apropa lleons marins, dofins, aus exòtiques, pingüins, flamencs, cigonyes i foques marines als visitants. Aquest any podran retrobar-se amb el dofí Mar, nascut al juny de 2015 i amb Junior, el lloro eclectus originari de Nova Guinea, que també va néixer l’any passat. Bowie serà la novetat d’aquesta temporada: un pingüí nascut el 29 de desembre al parc, que porta el nom del cantant recentment desaparegut. També compta amb l’arribada del nou lleó marí, la femella CEL, que segur agradarà a tots els petits visitants

Un Parc d’activitats
El Casal de Marineland Catalunya és una alternativa a l’estiu per fer que els més petits segueixin aprenent durant el seu temps lliure, explorant el món animal i veient exhibicions d’aus exòtiques, lleons marins i dofins. Aquesta iniciativa del parc destaca per la seva seguretat i atenció als nens i nenes.
Marineland Catalunya disposa d’instal·lacions i personal especialitzar per celebrar aniversaris i comunions, així com també té diverses àrees i activitats per reunions, presentacions o esdeveniments exclusius.

Deixa un comentari