Publicat el 31/05/2019

Una jornada plena d’activitats lúdiques i esportives amb la que es vol conscienciar sobre els efectes nocius del plàstic d’un sol ús

Marina Day, la gran Festa dels Ports Esportius,i que Marina Port Premià albergarà a les seves instal·lacions el disabte 8 de juny. Aquest any vol posar el focus sobre els efectes nocius i devastadors que provoca el plàstic d’un sol ús en el nostre entorn i la importància del reciclatge.

Per a la jornada s’han preparat un munt d’activitats pensades per gaudir-ne en companyia d’amics i família.
El reciclatge serà l’eix central. Els nens i nenes que passin per al taller ReciclART podran comprovar que, amb una mica d’imaginació, qualsevol objecte pot ser manipulat per crear una petita obra d’art.
I a la tarda, el Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme s’afegirà amb el taller Ludobrossa, els residus en joc, una gran ludoteca on descobrir el món dels residus tot jugant.

Al Marina Day també es podrà gaudir d’altres activitats de caire esportiu i nàutic, destinades a acostar el port i la mar a la ciutadania:
Exhibicions de Crossfit, Zumba o Hockey; lloguer de patins en línia; concurs de murals a càrrec dels nens i nenes de les escoles de Premià de Mar; exposició d’embarcacions de vela lleugera (raqueros, windsurf…) i lloguer de motos d’aigua. I per arrodonir la jornada, es comptarà amb la presència de diversos foodtrucks, que completaran l’oferta gastronòmica que ofereix el port.
A l’organització del Marina Day s’ha comptat amb la inestimable col·laboració de: l’Ajuntament de Premià de Mar, Nàutic Premià, Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme, Cercle d’Aventura Mar, V Bravado, Club Hockey en Línia de Premià, Burguer King, Topnautics, Itsy Bitssy, Aldi Supermercats, Drim, Activa T&S i Crossfit Premià.
Marina Day, la Festa dels Ports Esportius està impulsada per l’Associació Catalana de Ports Esportius i Turístics (ACPET).
Més de 25 ports de tota Catalunya, entre ells Marina Port Premià participen en l’edició d’aquest any.

Deixa un comentari