Publicat el 18/11/2016

Per celebrar el centenari de la construcció del Mercat Municipal i encara dins dels actes de la Festa Major de Sant Martí, l’Ajuntament i els paradistes del Mercat han organitzat per al pròxim dissabte dia 19 a partir de les 20h un tast de vins i escumosos de la DO Alella maridat amb tapes especialment creades per a l’ocasió. La iniciativa compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consorci de Promoció Enoturística del Territori de la DO Alella. 

El preu del tiquet és de 10€ i inclou cinc tastets i els corresponents vins. Les harmonies han estat suggerides per la sommelier alellenca Rosa Vila, que serà l’encarregada de dirigir el tast. A continuació us detallem les propostes gastronòmiques de cada parada:

Peix Fresc Jordi
Ostres i cloïsses, amb vi Marfil blanc Clàssic 2015 (varietat pansa blanca) del celler Alella Vinícola.

La Saladeta
Hi trobareu dos tastets: pa de coca amb anxoves del Cantàbric i esqueixada especial La Saladeta, amb vi escumós Rosat 2010 (varietat garnatxa negra) del Celler Alella Vinícola.

Fruites i Verdures Lina Ruano
S’ofereixen dues opcions: moniato amb mel i sal de l’Himàlaia, i barqueta d’endívies amb amanida de magrana, amb Cava Roura Brut.

Fruites i Verdures Irene Ribas
Broquetes de fruita, amb el vi SO 2015 (cupatge de pansa blanca i moscat) del celler Can Roda.

Aviram i Carnisseria Núria
De nou, dues menges sobre la taula: plat de tripa i tapeta blanc-i-negra, amb vi Bouquet d’A 2015 (varietat garnatxa negra) del Celler Bouquet d’Alella. En aquest cas hi haurà també croquetes, només per als nens.

Deixa un comentari