Publicat el 08/03/2021

Aquest cap de setmana al TAG es viurà la música de Maria Arnal i Marcel Bagés, l’èxit de la comèdia teatral catalana amb El Mètode Grönholm i la importància de cuidar del nostre planeta amb l’espectacle familiar Desgel

Divendres 12 de març a les 20h (Sala Gran); ‘Maria Arnal i Marcel Bagés’ arriben al TAG per presentar el seu nou àlbum ‘Clamor’, el segon treball del duet artístic després d’assolir gran èxit i un ampli reconeixement amb els seu primer LP 45 cerebros y 1 corazón (2017).
Un disc que va obtenir molt bones crítiques i que va obtenir quatre guardons a la desena edició dels Premis MIN, Premis de Música Independent, entre altres premis com Premi al millor disc nacional, premi a artista revelació o millor disc de pop.
Tres anys després i amb una pandèmia pel mig, presenten aquest nou disc seguint amb l’essència d’una veu clara i molt intensa, però aquesta vegada amb bases electròniques que agafen molt protagonisme.
Tal com diu la Maria Arnal: “el disc, al final, es basa molt en el storytelling, en com ens expliquem segons quines històries i com d’autocomplaent és la fantasia d’un Apocalipsis en el que tot explota i nosaltres tornem a ser les víctimes”.

Serà un concert on no només la música serà la protagonista, sinó que l’expressió i escenografia també ajudaran a transmetre sensacions, sentiments, tal com diu Arnal: “L’espectacle escènic és una cosa que expressa les històries que no has volgut explicar, igual que ho fa un videoclip o l’art del teu disc”. Aquest nou treball aposta per un pop mutant en els límits de l’emoció i parla de la capacitat infinita de transformació, per afrontar els reptes d’un planeta en crisis, en un futur més incert que mai.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3248-maria-arnal-i-marcel-bages.html

Dissabte 13 de març a les 20h (Sala Gran); Arriba al TAG ‘El Mètode Gronholm’, una de les comèdies més exitoses del teatre contemporani a Catalunya.
Una comèdia a càrrec de Sergi Belbel i interpretada per Enric Cambray, Mar Ulldemolins, Marc Rodríguez i David Verdaguer. Els quatre actors i actriu interpretaran aquest clàssic de Jordi Galceran, i es converrtiran en els candidats per optar a un lloc de treball per ser un alt executiu d’una multinacional, sotmetent-se a tot tipus de proves de selecció, molt rocambolesques, on es veuran clarament les pròpies misèries dels éssers humans.
Aquesta obra ens presenta un mirall per observar-nos de prop i veure com l’ambició pot arribar al límit de la condició humana.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3279-el-metode-gronholm.html

Diumenge 14 de març a les 18h (Sala Gran); Arriba l’ espectacle familiar ‘Desgel’ a càrrec de la companyia La Coja Dansa per mostrar la importància de cuidar del medi ambient, lluitant contra el canvi climàtic amb l’esforç individual de cadascú de nosaltres.

A través de la història d’una noia inuit que viu en un poblat d’iglús, on el fred és constant i molt intens i on hi ha una Pedra Sagrada que es trenca, de cop i volta, després de segles i segles sense canviar. La protagonista decideix saber-ne la causa i durant el camí s’anirà trobant nous personatges que l’aniran ajudant a trobar les respostes a les seves preguntes. Una història didàctica sobre el canvi climàtic explicada a través de la dansa i pensada per a tota la família.
Més informació de l’espectacle: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio/c/3102-desgel.html

Programació completa: https://www.teatreauditoridegranollers.cat/ca/programacio.html

 

 

 

Deixa un comentari