Publicat el 02/11/2021

El concert està programat a les 20 h a la llibreria Dòria de Mataró

Ex-component dels grups Aleph Quàntico i Tropic Panda, Del Roble es va reinventar com artista amb Black Fanegas, un projecte que li permetia poder explicar les seves pròpies històries. Un imaginari personal, que rescata les seves vivències, i les envolcalla de ficció. Un món interior ple d’imaginació i de petites històries carregades d’originalitat.
El seu debut en forma de dos EP’s com “Hora de aventuras” i “Historias corrientes”, van deixar pas a un àlbum amb molta personalitat com “El bosc de Weiddenfeller”.
Ara arriba amb la seva darrera referència “3 històries de Mort”, un ep que parla de la mort, quin paper juga en la nostra vida, com ens agradaria morir, que passarà i que trobarem després de mort. Un treball amb missatge social, dedicat a tota la gent migrant que troba la mort en un viatge carregat d’il·lusions i esperances, que els ha de portar a una vida millor, però que es trenca de manera fatídica.

El dissabte 6 de novembre, Black Fanegas presentarà en solitari i en format acústic el seu directe a la llibreria. Un concert de comiat per tancar una etapa carregada de bones cançons d’un dels grans noms de la música independent de la capital del Maresme.
Black_Fanegas
Dia: dissabte 6 de novembre
Hora: a les 20 h
Lloc: Dòria Llibres, c/ Argentona, 24 – Mataró
Entrada: 6 €
Entrades anticipades a Dòria Llibres
https://www.doriallibres.com/products/127486-entrades-black-fanegas-maresme-sound-20212022.html

Redacció
Imatge i Font: Dòria Llibres

 

 

Deixa un comentari