Publicat el 17/10/2014

El nou espectacle de Denis Fornés, que s’estrenarà el 15 de novembre al teatre La Massa, vol mantenir l’èxit sense precedents aconseguit amb les dues anteriors produccions. Per aconseguir-ho, Fornés ha escollit Mare Coratge i els seus fills, obra mestra de Bertolt Brecht, un autèntic viatge a través de l’Europa del segle XVII, devastada per la guerra dels 30 anys, acompanyant La Coratge, paradigma de la dona lluitadora que estira del carro per garantir la seva subsistència i la dels seus fills.
L’obra compta amb una posada en escena de més de 30 actors, una trentena de veus de la coral Mareny, un banda sonora composada i arranjada per a l’ocasió i un equip artístic de luxe que transportarà el públic a l’Europa del segle XVII a través d’unes projeccions que no deixaran indiferent a ningú.
Tres hores d’espectacle commovedor que farà florir en l’espectador una barreja d’emocions mentre els personatges lluiten amb ungles i dents per la seva subsistència en un món hostil.
L’espectacle es representarà els dies 15, 16, 29 i 30 de novembre al teatre La Massa de Vilassar de Dalt. Les entrades es poden adquirir a través de la pàgina del teatre
www.teatrelamassa.cat El preu és: 15€ anticipada i 18€ el mateix dia.

Deixa un comentari