Publicat el 28/04/2014

Dimarts 29 d’abril, de 10 a 22h, el Poliesportiu Municipal de Tordera acull la segona edició de la Marató de Donació de Sang. La campanya, organitzada pel Banc de Sang i Teixits (BST), compta amb la implicació de l’Ajuntament de Tordera i l’Associació de Donants del Maresme.
Amb l’eslògan “Una mica de tu, una vida per a tothom”, el municipi espera assolir un nou rècord de donants. En l’anterior Marató, l’any passat, es va aconseguir una participació de 342 donants. Enguany l’objectiu és superar aquesta xifra.
La Marató vol convertir la donació de sang en una gran jornada festiva. Per això hi participen entitats, institucions, empreses i particulars que donen suport i s’impliquen organitzant un seguit d’activitats lúdiques durant tota la jornada. Al llarg d’aquests dies s’està implicant el teixit associatiu i empresarial del municipi i rodalies.
A més a més, aquest any a través de l’etiqueta #MSangTordera es vol estendre la presència de la Marató a les xarxes socials, i així mobilitzar la societat del Maresme present a Twitter i Facebook.
La Marató vol sensibilitzar sobre la importància de donar sang com un hàbit i aconseguir nous donants per estendre aquesta pràctica entre el màxim nombre de ciutadans. Cal tenir en compte que cada dia calen 1.000 donacions a Catalunya per atendre les necessitats dels malalts.
“Una mica de tu, una vida per a tothom”
Aquest és l’eslògan escollit per l’edició d’enguany, triat a partir d’un concurs d’eslògans que va tenir lloc ja fa un mes. Del munt de propostes rebudes, totes elles molt interessants, la guanyadora va ser la de la Bàrbara Vergés. La organització ha considerat que la seva frase és bonica, concisa i transmet clarament el valor de la donació de sang.


 

Deixa un comentari