Publicat el 14/04/2020

L’Ajuntament insta els veïns i veïnes a fer ús dels canals telemàtics i els números d’atenció telefònica 937974900 i 671002501

Davant la pròrroga de l’estat d’alarma fins al proper 26 d’abril i per tal de prendre les mesures necessàries per evitar els riscos de contagi propagació del coronavirus, l’Ajuntament d’Argentona prolonga les mesures de prestació dels serveis públics, limitant-los a aquells estrictament necessaris per a garantir el correcte funcionament dels serveis bàsics o estratègics; també es manté la restricció de la mobilitat del seu personal, sense perjudici d’aquells desplaçaments que es considerin indispensables per al manteniment dels serveis públics bàsics o estratègics.

L’oficina d’atenció al ciutadà romandrà tancada i l’atenció es prestarà telefònicament. Només s’atendran presencialment en casos molt urgents i sempre amb cita prèvia sol·licitada des del web o bé per telèfon.

L’Ajuntament insta els veïns i veïnes a fer ús dels canals telemàtics de comunicació, xarxes socials, així com el telèfon, per adreçar-se i comunicar-se amb l’Administració local. L’Ajuntament disposa del telèfon 937974900 i habilita també la línia d’atenció telefònica 671 002 501.
L’horari d’atenció telefònica serà de dilluns a divendres de 8:30 del matí a 2 del migdia.

Web: www.argentona.cat
Telèfon: 937974900
Tramitació electrònica: seuelectronica.argentona.cat/catala
www.facebook.com/AjuntamentArgentona
@ajargentona

 

 

Deixa un comentari