Manifest conjunt de la oposició contra l´augment salarial del govern a Vilassar de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/12/2011

Gràcies a la majoria absoluta de CiU, s’aprova l’augment dels sous dels regidors del govern ignorant la petició dels partits de la oposició i la veu del poble.
Un nombrós públic va voler ser testimoni de l´aprovació de la proposta d´increment de les retribucions dels regidors al govern.
Tots els regidors de la oposició veuen incrementada la seva retribució per assistència als plenaris de 440€ cada dos mesos a 570€ cada dos mesos. O sigui, un increment de 60 euros al mes. Tot i així, van votar en contra. Mentrestant, alguns membres del govern incrementen la seva retribució de 500€ al mes.
El govern va voler demostrar que els sous dels regidors de Vilassar de Mar estan per sota de les recomanacions de les associacions municipalistes i va voler justificar l´increment dient que no es gasta ni un euro de més si no que els diners que s´utilitzaven sortien de la partida que havia deixat l´Alcalde pel fet de ser Diputat provincial.
Malgrat la posició contrària de tots els grups de la oposició a l´Ajuntament de Vilassar de Mar, l´equip de govern de CiU va votar i aprovar l´increment de retribucions general. El partits contraris a la proposta (PSC, PP, IC-V, CUP i ERC) van llegir un manifest conjunt en el ple.– Tots els partits polítics de l’oposició a l’Ajuntament de Vilassar de Mar, volem expressar el rebuig a la proposta d´augmentar el règim de retribucions dels regidors tan per dedicació com per assistència.– Creiem que en el context actual de crisi econòmica i de retallades als serveis públics aquesta no és la prioritat que hauria de tenir l´equip de govern.– Creiem fermament que actualment hi ha altres necessitats socials més importants a les que dedicar aquests diners.– Demanem a l´equip de govern de Convergència i Unió que rectifiqui i no aprovi la proposta.


La oposició exposa raons d´oportunitat per fer aquesta pujada de l´increment retributiu ja que, fins a dia d´avui, el mateix Alcalde havia posat com a excusa la crisi econòmica i les dificultats econòmiques que travessava l´Ajuntament per retallar en totes les partides del pressupost.
Els partits de la oposició a l´Ajuntament no creuen que es pugui mantenir aquest discurs i , a la vegada, incrementar-se el sou.


Font: PSC Vilassar de Mar

Deixa un comentari