Publicat el 24/02/2020

Prop d’un miler de persones desfilant, repartides en 17 comparses, van tornar a fer de la rua de Carnaval de Vilassar de Mar una de la més participatives i vistosa

Pel que fa als premis del concurs, el primer, dotat amb 700 €, se’l va endur la comparsa que portava per nom Makus de Vilassar, formada per una vintena d’integrants disfressats del regne Siam amb els seus elefants blancs.
El segon premi de comparses (600 €) va ser per a Einherjar, una cinquantena de persones vestides d’esperits de guerrers amb dracs.
El tercer premi de comparses (500 €) va anar a parar a Caçadores de somnis, disfressa d’atrapa-somnis.
El quart premi (400 €) va ser per a la comparsa Carnival, més d’un centenar de persones vestides de plantes carnívores.
El premi Toni Linares (700 € i una escultura) també va recaure en aquesta comparsa que portava una carrossa amb una planta carnívora gegant. També aquesta comparsa és la que es va endur el premi de la votació popular.
El cinquè premi de comparses (300 €) va ser per a Lamerde de plàstic, formada per més de dues-centes persones amb una disfressa per conscienciar de la problemàtica dels plàstics per al medi ambient. La reina d’aquesta comparsa, “Diable negre abismal”, va guanyar el premi a la reina del Carnaval 2020.
Consultar l’àlbum de fotografies (fotos de Marcos Clavero) https://www.flickr.com/photos/ajuntamentvilassardemar/albums/72157713236160148

Deixa un comentari