Publicat el 22/03/2022

El showman pinetenc GERARD BORRELL presenta a Premià de Dalt l’espectacle Màgia & Humor a la Societat Cultural Sant Jaume

 

 

Aquest proper dissabte, 26 de març, a les 19:00 hores, el mag-còmic pinetenc Gerard Borrell presentarà el seu espectacle Màgia & Humor a la Societat Cultural Sant Jaume a la Sala Teatre de l’homònim ateneu de Premià de Dalt (c. Riera de Sant Pere, 147).

L’espectacle, que forma part de la gira ”ATENEUS” a les conseqüències, és un show per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.
El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis. Per aconseguir-ho, fa servir l’humor, el cant, el ball i, per suposat, la màgia, convertint el seu show en un hilarant cabaret màgic.

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny que actualment té també en cartell a l’Aquitània Teatre de Barcelona l’exitós espectacle THE BING BANG TONTERY. A més el passat mes de febrer, va ser l’encarregat de conduir les gales del prestigiós FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA LI CHANG al Teatre Zorrilla de Badalona.
Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espatarrant.

Per a públic major de 16 anys. Aconsegueix aquí la teva entrada: http://entrapol.is/rz8cs

 

Redacció
Imarge i Font: Societat Cultural Sant Jaume

 

Deixa un comentari