Publicat el 04/03/2024

El passeig marítim de Canet, amb la mar de fons, esdevé un dels llocs emblemàtics d’aquesta estrena del programa “Maestros de la Costura”, tot i que la indústria tèxtil Ananas Anam, situada al polígon del municipi, pren molta importància

 

 

El programa compta amb el suport de la Maresme Film Commission, una iniciativa del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme, facilitant els procediments i la recerca de localitzacions, establint una pont entre els ajuntaments i les productores.
L’emissió està programada per a les 22:50h a La 1 i RTVE Play.

En aquest episodi, el taller de “Maestros de la Costura” arriba a Ananas Anam, on els participants descobriran com l’empresa transforma les fulles de pinya en cuir vegetal. La seva innovadora “Piñatex” destaca per la seva textura única i compleix amb els estàndards del mercat, oferint una alternativa sostenible i versàtil.
La doctora Carmen Hinojosa, creadora de Piñatex i fundadora d’Ananas Anam, compartirà amb els concursants les claus per confeccionar un look totalment sostenible amb aquest teixit ecològic i 100% vegà.

“Maestros de la Costura” és un talent show dedicat a la costura i al disseny de moda, que busca el millor modista amateur de l’Estat. Produït per RTVE en col·laboració amb Shine Iberia, està presentat per Raquel Sánchez Silva i compta amb els reconeguts dissenyadors Lorenzo Caprile, María Escoté i Alejandro Palomo com a membres del jurat.

Els participants tindran l’oportunitat de aprendre de grans dissenyadors, visitar els principals referents del sector i demostrar la seva habilitat com a costuraires i creatius, en proves especials com la creació de peces de roba amb material de segona mà i materials reciclables, tal com proposa la indústria tèxtil de Canet. A més, el programa rendirà homenatge als il·lustres dissenyadors Antonio Alvarado i Mary Quant, amb la participació especial dels artistes Alaska i Mario Vaquerizo.

 

Redacció

 

 

 

Deixa un comentari