Publicat el 10/03/2023

L’obra de l’escultora i ceramista Madola quedarà de forma definitica vinculada al Cementiri d’Arenys

 

 

Aquest cap de setmana es farà oficial la donació de les quaranta peces de l’artista M. Àngels Domingo i  Laplana, Madola, que van conformar l’exposició “Donar Forma a la Paraula” exposades des de l’any 2013 al cementiri, arran de l’Any Espriu.

Les 40 escultures de ceràmica de Madola són una creació inspirada en el Llibre de Sinera, de Salvador Espriu. Les obres havien de ser exposades al cementiri arenyenc fins a juny de 2013, però atesa la bona acollida de l’exposició entre els visitants, es va prendre la decisió de prorrogar-la per un temps indeterminat. L’any 2015 Madola va fer una primera donació a la vila de dues de les obres exposades.

Des de l’any 2016 l’Ajuntament d’Arenys de Mar i Madola signen un contracte de comodat per mantenir l’exposició al cementiri mentre es busca, entre les parts, un acord definitiu que va arribar l’any passat en forma de donació al municipi, i que s’oficialitzarà aquest diumenge.

L’acte de donació es farà a les 12 del migdia, al Cementi d’Arenys i hi participaran Maria Àngels Domingo, Madola i l’arenyenca Pilar Vélez, historiadora de l’art, que relatarà la trajectòria de l’artista dins el món ceramista català i la importància de la seva obra.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari