Publicat el 18/05/2022

La plaça Joaquim Font i Cussó, a Dalt de la Vila, acull diumenge Maig en Dansa, la proposta de dansa tradicional catalana de l’Esbart de Sant Jordi

 

 

Aquest dissabte, 21 de maig, el Centre Comercial Màgic Badalona es converteix per un dia en escenari de les Festes de Maig amb el Màgic Maig, un conjunt d’activitats preparades per a tots els públics.
A més del Màgic, la programació de les Festes de Maig també ofereix altres activitats com ara: Maig en Dansa; Cantada d’Havaneres, Portes obertes del TallerBDN 2022 o el Concert de l’Orquestra del Conservatori de Badalona.

Màgic Maig (Dissabte 21 de maig)
El Centre Comercial Màgic de Badalona presenta el Màgic Maig, amb el programa següent:

La Faràndula, els Gegants! A partir de les 11.30 hores. Mostra de balls de gegants, capgrossos i cercavila de la colla gegantera de l’Orfeó badaloní.
Cinc Cèntims Teatre. A les 12.30 hores al Centre Comercial Màgic Badalona. Espectacle inspirat en els secrets que amaguen les Festes de Maig i el Dimoni de la ciutat.
Ambauka. Espectacle musical per a tota la família. A partir de les 19 hores al Centre Comercial Màgic Badalona.
Espectacle de Foc. A la terrassa del Màgic tindrà lloc a partir de les 20.30 hores un espectacle de foc a càrrec del Grup de diables Kapaoltis i la seva percussió.

A més, cal recordar que fins al 26 de maig a la plaça del Centre Comercial es pot visitar l’exposició Dimonis centrada en la figura del dimoni durant el període 2009-2021.

Altres activitats

Dissabte 21 de maig
– Cantada d’Havaneres. A càrrec de l’Associació de Veïns de Dalt de la Vila, a partir de les 22 hores a la plaça de la Constitució.
– Portes obertes del TallerBDN 2022. A les 11 i a les 18 hores al passatge de Montserrat Roig. Es portaran a terme tallers de modelatge per a infants i adults amb activitats musicals en directe.

Diumenge 22 de maig
Maig en Dansa. L’Esbart Sant Jordi aporta a les Festes de Maig la seva proposta de dansa tradicional catalana. A partir de les 19 hores a la plaça de Joaquim Font i Cussó, a Dalt de la Vila.
– Concert de l’Orquestra del Conservatori de Badalona. A partir de les 19 hores al Teatre Zorrilla, dins de la programació dels teatres municipals a les Festes de Maig.

 

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari