M1tv estrena -Nosaltres els maresmencs-, una road-movie inèdita de la mà d’Albert Calls | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/03/2011

Dimecres 23 de març, a 2/4 de 9 del vespre, a can Lleonart a Alella, es presenta “Nosaltres els maresmencs”, una ambiciosa producció televisiva d´m1tv, la televisió local de Mataró i el Maresme. La sèrie, produïda per Clack i Claraboia, compta amb el suport del Consell Comarcal del Maresme. La nova minisèrie de tres episodis de les productores Clack i Claraboia s’emetrà a la televisió local de Mataró i el Maresme els dies 28, 29 i 30 de març a les 22.30h
“Nosaltres, els maresmencs” és una road-movie de Montgat a Calella [web] i és una minisèrie televisiva que es pregunta en veu alta sobre l’existència de la comarca del Maresme. No és una enquesta, sinó que parteix del convenciment del polifacètic periodista i activista cultural Albert Calls -cabrerenc però maresmenc universal – que el Maresme no és una entelèquia o que, si més no, després de la represa democràtica, el Maresme va existir en el mapa mental de la gent de la cultura i la comunicació.
El projecte consta de tres episodis d´una hora de durada cadascun i s´emetrà per m1tv l’última setmana de març: dilluns (28 de març), dimarts (29 de març) i dimecres (30 de març) a les 22.30h. El colofó de l’últim episodi serà una edició extraordinària del debat Pantalla Oberta dedicada a “Nosaltres els maresmencs”.
En els 180 minuts de la sèrie s´entrevisten fins a 27 personalitats de l´àmbit de la cultura, la història, la comunicació i la política, tots vinculats amb les peripècies vitals d´Albert Calls. Reflexions i crítiques sobre la cultura i la política, des d´un punt de vista casolà, fresc, divertit, i amb ànim d’atiar la discussió el Maresme i la seva gent.
El rodatge de la minisèrie va realitzar-se en temps real el mes de setembre passat de forma semblant al que es veurà en pantalla. Durant el rodatge els protagonistes del treball, Albert Calls i Eloi Aymerich (periodista i productor) i l´equip tècnic van anar a peu, en tren, en cotxes, en vaixell i en autobús per recórrer el Maresme de punta a punta.


CONVOCATÒRIA: Dimecres 23 de març, a 2/4 de 9 del vespre, a can Lleonart a Alella, es presentarà i s’estrenarà aquest novedós projecte audiovisual en un acte públic, on s´oferirà als assistents vi d´Alella i coquetes d´Arenys de la Pastisseria Marfil d´aquesta població.

Deixa un comentari