L´últim regal d´Emília de Torres. El Museu-Arxiu de Llavaneres homenatja l´artista, ja desapareguda, amb una Exposició. | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 10/09/2012

La generositat de la família d´Emília de Torres farà possible que el Museu-Arxiu de Llavaneres incorpori aquest mes de setembre un quadre preciós a la pinacoteca municipal: Voltants de Can Tintoré. Una obra d´art que, a més, és història perquè es tracta del quadre amb què l´artista va obtenir el tercer premi del concurs El paisatge de Llavaneres organitzat l´any 1950 per la Comissió Cardenal Vives, amb el suport del pintor i orfebre Lluís Masriera, per tal de recaptar fons per a les despeses del monument al fill més il·lustre de Llavaneres. Aquest setembre podrem descobrir a Can Caralt l´obra d´aquesta artista, que va morir l´any 2010 amb cent anys.
Amb aquesta donació es compliran, ben segur, els desitjos de l´Emília de Torres, que volia que tota la seva obra es difongués en centres i institucions culturals. Del 7 de setembre i fins el 21 d´octubre, Llavaneres li retrà homenatge amb una exposició retrospectiva de la seva obra, a Can Caralt.

Deixa un comentari