Publicat el 16/11/2020

L’artista arenyenc Ricard Ferran està pintant, a la nova zona coberta de la Riera, tot un nou espai dedicat a jocs infantils

L’encàrrec l’ha fet la regidoria d’Infància i Joventut com una proposta destacada per presentar i commemorar el Dia del drets dels infants que se celebra el 20 de novembre.
L’espai s’ha dissenyat integrant diversos jocs pintats al paviment, des de la tradicional xarranca a altres opcions més obertes per permetre que siguin els mateixos infants qui puguin crear les seves pròpies dinàmiques de joc. D’aquesta manera es guanya pel joc infantil un espai de la via pública molt tranquil i segur i que també permet l’acompanyament dels adults durant l’estona de jocs dels més petits.
El procés de pintat encara s’allargarà uns dies i es preveu tenir-lo llest pel cap de setmana. Malgrat l’alerta sanitària de pandèmia i les mesures d’activitats en grup, des de la regidoria es considera que el nou espai de jocs permet mantenir les distància i la realització dels jocs són individuals.

Jornada d’Infància i Joventut
En el marc de la celebració del 20N-Dia Internacional dels Drets dels Infants
, la regidoria d’Infància i Joventut d’Arenys de Mar ha arrencat aquesta setmana una programació de xerrades on-line amb temàtiques relacionades amb joves, així com alguns tallers dirigits als pares i mares per acompanyar als seus fills.
Tota la programació de les  xerrades s’ha previst per a les 7 de la tarda i es podran veure on-line i participar-hi des d’aquest enllaç: https://meet.jit.si/jornada_infancia_i_joventut_2020

Aquesta setmana  la programació tracta temes de sexualitat, drogues i consums (https://arenysdemar.cat/39760)

 

Deixa un comentari