Publicat el 12/05/2021

El consistori va rebre una puntuació del 98%, el millor resultat fins al moment des de 2013. L’alcaldessa, Montserrat Candini, va recollir aquest distintiu que concedeix cada any la Universitat Autònoma de Barcelona

L’Ajuntament ha estat una de les 135 administracions de Catalunya en rebre el ‘Segell InfoParticipa 2020’ a la qualitat i transparència de la comunicació pública local que atorga la Universitat Autònoma de Barcelona.
L’alcaldessa, Montserrat Candini, va recollir aquest distintiu que demostra que la institució ha assolit el 98% dels objectius que fixa el segell InfoParticipa. Aquest és el millor resultat aconseguit per Calella des del 2013.

El Segell InfoParticipa posa un èmfasi especial en que es compleixin tots els indicadors de transparència en la proporció d’informació sobre els representants polítics; sobre com es gestionen els recursos col·lectius i com s’informa d’aquesta gestió; i sobre quins instruments es proporcionen per a la participació ciutadana. El consistori ha assolit 51 dels 52 indicadors.

L’alcaldessa, Montserrat Candini, destaca que “aquesta puntuació, del 98%, acredita el nostre grau de transparència i compromís amb el ciutadà. És una distinció que ens reconeix com administració oberta i nítida. Seguirem treballant per assolir tots els indicadors i mostrar el nostre grau d’implicació amb els habitants de Calella”.

 

Deixa un comentari