L´SPAM engega un desembre solidari per fer front els deutes i mantenir els gossos i gats que acull | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/11/2012

La greu situació econòmica que viu l’SPAM obliga l’entitat a buscar noves fórmules d’autofinançament per assegurar l’abastiment de pinso i medicaments pels més de 500 animals que acull. Gràcies al suport del voluntariat, d’empreses privades i oenegés, la protectora s’endinsa en l’agenda nadalenca més solidària que ha viscut mai.


Marató per recaptar pinso
El 2 de desembre, de 10h a 18h, es durà a terme la primera marató per recollir pinso pels animals de l’SPAM
. A la plaça Can Xammar, a Mataró, durant tot el dia hi haurà una instal·lació perquè els ciutadans s’hi apropin per fer les màximes donacions de pinso possible pels gossos i gats de la protectora. Alguns gossos de la protectora hi desfilaran i faran activitats pels més petits. Aquesta activitat és possible gràcies al cafè bar Vegalia i a l’oenegé Libera.


PETJADES, la 2º edició de la caminada solidària per a gossos i persones
El 16 de desembre, Mataró rebrà la 2ª edició de PETJADES, la caminada per a gossos i persones que organitza l’SPAM.
Aquest cop, s’amplien les inscripcions fins a 500 persones, que podran assistir en companyia dels seus gossos. Els voluntaris de l’entitat també podran realitzar l’itinerari acompanyats dels gossos que viuen als refugis de l’SPAM, prèvia consulta amb els veterinaris del centre. Les persones inscrites iniciaran dos tipus de recorregut a escollir: un de 10km i un altre de 15km. L’activitat compta amb el suport de Decathlon Mataró, laboratoris Urano, Merial i Vet Plus.
http://pet-jades.org
Encants i lot solidari
El 27 i 28 de desembre, els Encants Solidaris de l’SPAM s’instal·laran a la Plaça Santa Anna, a Mataró.
Llibres, objectes de decoració o antiguitats es vendran a partir de 0,50€ amb l’objectiu de recaptar diners pels animals de la protectora. El 14 de desembre, també hi haurà un stand de divulgació a la Fira Santa Llúcia, al carrer Barcelona, també a Mataró. A més, el 5 de gener, amb el sorteig de “El Niño”, l’SPAM sorteja un lot solidari valorat en uns 300€ i en el qual han participat establiments del Maresme, sobretot de Mataró, així com a d’altres del Barcelonès.
Exposició “La cara de l’abandonament”
El 29 de desembre, a les 18h, s’inaugurarà l’exposició fotogràfica “La cara de l’abandonament”
que posa nom als animals de l’SPAM que han patit l’abandonament. La coneguda fotògrafa alemanya Carola Schmidt va realitzar aquest treball durant una estada en el nostre país. L’exposició es farà a Barcelona, a “La Brasserie de La Maison Belge”. Durant la inauguració, l’espai es convertirà en un punt de recollida de pinso i medicaments pels animals. L’exposició hi romandrà fins el 12 de gener i el que es recapti per la venda de les fotografies es destinarà a l’SPAM.
www.lamaisonbelgebrasserie.com

Deixa un comentari