Publicat el 14/07/2014

La Regidoria de Cultura està impulsant la formació de la Orquestra Municipal de Teià, el tipus de formació que acabarà sent està encara per definir i es decidirà en funció dels instruments que finalment l’acabin formant.
Al capdavant del projecte hi ha la musicòloga teianenca Paula Moya Viñas, que serà la Directora de la orquestra i qui dirigirà els assajos que es duran a terme a La Unió i que seran totalment gratuïts pels músics que la formin.
L’objectiu final és crear una formació instrumental que, entre altres activitats, realitzarà concerts en els diferents actes que des de la Regidoria es programin ( Festa Major, Setmana Cultural, Nadal, 11 de setembre, etc), així com altres bolos i actuacions que puguin sorgir.
Serà, a més a més, una orquestra que estarà oberta a activitats organitzades per les entitats culturals teianenques que en puguin requerir la seva participació.
Si tens més de catorze anys, saps llegir partitures i vols formar part de la ORQUESTRA MUNICIPAL DE TEIÀ;  si toques el violí, el saxo, la tuba, el violoncel, el trombó, la percusió o qualsevol altre instrument i vols que Teià soni; si estàs desitjant que Teià tingui la seva orquestra i tu en vols formar part; posa’t en contacte amb la Casa Municipal de Cultura enviant un e-mail a
unió@teia.cat.
Casa Municipal de Cultura, Passatge la Riera, 116 – 935 40 11 26

Deixa un comentari