Publicat el 17/11/2017

El 26 de novembre s’enceta la temporada 2017/2018 amb la Sonata Kreutzer i la col∙laboració de l’actor granollerí David Janer

L’Orquestra de Cambra de Granollers seguirà, en el proper any 2018, celebrant el 25è aniversari amb una temporada de concerts molt especials que tindran lloc al Teatre Auditori de Granollers des del novembre de 2017 fins al maig de 2018.

Una temporada plena de reptes i sorpreses que han presentat avui al vestíbul del Teatre Auditori Anna M. Piera, gerent de l’Orquestra de Cambra de Granollers; Corrado Bolsi, director de l’Orquestra de Cambra de Granollers; David Janer, actor granollerí; Rafael Lledó, gerent de l’Hospital General de Granollers i Josep Mayoral, alcalde de Granollers.
Sonata Kreutzer serà la primera proposta de la temporada, el 26 de novembre.  Un concert amb dues parts diferenciades: “Una primera amb la Sonata Kreutzer de Beethoven –en una versió per a orquestra de corda– i una segona part amb el Quartet núm. 1 de Janacek Sonata a Kreutzer”, segons ha explicat el director Corrado.
Una música intensa i suggerent que escoltarem envoltada dels fragments més significatius de l’obra de Tolsoi, La sonata a Kreutzer, de la mà de l’actor granollerí, David Janer, que farà una lectura dramatitzada de l’obra. “Es tracta d’un drama colpidor en contra de les convencions, la fragilitat dels sentiments, l’aristocràcia, el matrimoni, la política.., que sorgeix quan es confonen l’amor més sincer i apassionat amb el sexe més carnal i desenfrenat”, ha explicat Janer, afegint que “és un text complex i interessant que val la pena acostar al públic”. Sonata Kreutzer és, doncs, la unió de la paraula i la música, de la literatura de Tolsoi i la música més sublim de Beethoven. Sens dubte, una de

La programació seguirà amb el concert dedicat al Romanticisme de Beethoven i Mendelsshon i la visita del pianista Josep Colom, el 18 de febrer. El concert dedicat a la bellesa més inspiradora de la mà d’un gran director convidat, Guy Van Wass, i la jove intèrpret de gran talent, la violoncel∙lista granollerina Mariona Camats, l’11 de març i Plou foc, la nova estrena conjunta entre l’Orquestra de Cambra i Veus‐Cor Infantil Amics de la Unió.
Una nova col∙laboració entre les dues formacions granollerines que ens descobrirà, el 15 d’abril, una interessant i colpidora òpera infantil sobre la guerra vista amb els ulls d’un nen.
Música per la pau i la memòria serà, per últim, el darrer concert de la temporada, el 27 de maig. Una obra en commemoració al 80è aniversari del bombardeig de Granollers, que portarà a l’escenari a la directora de cor Mireia Barrera.
A banda dels concerts a les 19 h, cada sessió tindrà una versió familiar .

 

Deixa un comentari