Publicat el 07/03/2017

La música de l’Orquestra de Cambra de Granollers i les veus del Cor Infantil Amics de la Unió s’uneixen aquest diumenge, dia 12 de març, a la Sala Gran del Teatre Auditori

L’Stabat Mater és la composició pòstuma de Giovanni Battista Pergolesi, escrita el 1736, una obra que, al seu torn, es basa en un text litúrgic del segle XIII que medita sobre el patiment de la Verge Maria.

La magistral interpretació de l’Orquestra de Cambra de Granollers i del jove Cor Infantil Amics de la Unió ens endinsarà al misticisme i a l’ espiritualitat que la música ens pots transmetre.
En el mateix concert podrem gaudir d’una altra gran obra del Barroc, les Variacions Goldberg de Johann Sebastian Bach en la seva versió per a orquestra, que contrastarà amb la modernitat de l’obra Mishima (Quartet de corda núm. 3), del compositor Philip Glass.

Dia i hora: Diumenge, 12 de març, a les 19 h
Lloc: Sala Gran – Teatre Auditori de Granollers
Obra: Clàssica
Durada aproximada: 75 minuts

FITXA ARTÍSTICA
– Cor Infantil Amics de la Unió. Dirigeix Josep Vila Jover
– Orquestra de Cambra de Granollers. Dirigeix Corrado Bolsi
– Violins primers: Corrado Bolsi, Cristian Benito, Raquel García, Ariadna Padró, Biel Graells
– Violins segons: Antonia Escalas, Chus Castro, Eduard Herrero, Sergi Mauro, Carles Franco,
– Violes: Quim Badia, Montserrat Vallvé, Laia Besalduch , Maria Juan.
– Violoncels: Anna Costa, Joan Antoni Pich, Marçal Ayats, Tais Costa.
– Contrabaixos: Sebastien Forest, Abigail Herrero.
-Orgue. Vicens Prunés
– Presentador Concert 19h: Xavier Chavarria

Activitats 360°
Dins les Activitats 360°, per conèixer més detalls i interioritats del concert Stabat Mater de Pergolesi, s’ha organitzat l’activitat oberta ‘Un cafè amb Josep Vila i Corrado Bolsi’. La cita serà el dijous, dia 9 de març, a les 18 h, al vestíbul del Teatre Auditori de Granollers.

CONCERT FAMILIAR
Com a activitat complementària, l’Orquestra de Cambra de Granollers, ofereix el mateix diumenge, dia 12, a les 17.30 h (Sala Gran del Teatre Auditori), el concert familiar amb el títol La música màgica. Es tracta d’una sessió de petit format, de mitja hora de durada, que té com a punt de partida les famoses Variacions Goldberg, de Bach.

Sinopsi: L’ambaixador de totes les Rússies no podia dormir. Ni els massatges, ni els contes a la vora del foc, ni les infusions de camamilla no aconseguien que s’adormís. Aleshores va arribar Bach amb aquell partitura màgica.

Fitxa tècnica:
Orquestra de Cambra de Granollers, dirigida per Corrado Bolsi – Presentació de David Puertas

Edat recomanada: A partir de 5 anys

Més informació: www.teatreauditoridegranollers.cat

 

Deixa un comentari