Publicat el 28/12/2021

La recaptació de fons es realitzarà a través de Verkami a partir del 10 de gener

Amb motiu del seu centenari, l’Orfeó Badaloní l’Ateneu presenta ‘‘Cent anys i un dia’’, el nom que uneix tres volums que recullen en aproximadament mil pàgines la història d’aquest centre de referència per la cultura de la ciutat de Badalona.
Els llibres es vendran junts dins d’un estoig i se’n farà un tiratge limitat. Per tant, es convertiran en una peça de col·leccionista.
Els volums inclouen imatges inèdites de la història de l’entitat i episodis de l’associació que fins ara no havien estat publicats.

‘‘Cent anys i un dia’’ ha estat escrit per Jordi Albaladejo: historiador, membre de Cerquem les arrels, centre de recerca històrica d’Alella, i autor de diversos llibres d’història local badalonina i alellenca.
L’autor ha fet una recerca històrica en diversos arxius, tant de Barcelona com de Badalona, entre ells el de l’OB, durant més de tres anys, per tal de poder recrear, amb tot luxe de detall, el dia a dia de l’Orfeó des de 1921 fins avui.

Per tal d’afrontar les despeses de la seva edició amb tots els processos que comporten, com el disseny i la maquetació, la correcció i la impressió, s’ha engegat una campanya a Verkami, una plataforma per finançar projectes de forma col·lectiva, involucrant al públic en una nova experiència cultural on tothom que vulgui hi pot participar.

Durant trenta dies, els mecenes podran fer les seves aportacions i seran agraïts amb diverses recompenses, com l’aparició del seu nom als llibres o un val per bescanviar en entrades de les activitats de l’OB.
Entre les recompenses per empreses, podem trobar formar part dels patrocinadors principals de l’acte central de celebració del centenari o dels Socis Protectors de l’entitat.

Redacció
Imatge i font: Orfeó Badaloní

 

Deixa un comentari