Publicat el 01/09/2015

Durant aquest mes de setembre l´entitat cultural Orfeó Badaloní posarà en marxa gran part de la seva activitat habitual, per donar la benvinguda a un curs 2015-2016 que estarà marcat per l´ampliació de les seves seccions infantils i per la inauguració de nous cursos i tallers en l´àmbit musical i escenogràfic.
Una d´aquestes noves propostes és el taller d´Iniciació al Cant Coral, pensat per animar a totes les persones que voldrien cantar en una coral però que creuen que els hi fa falta coneixements. Aquest taller pràctic treballarà els conceptes més elementals que concerneixen a qualsevol persona que s´inicia en la disciplina del cant.
També els nens i nenes de 12 a 15 anys tindran l´oportunitat de endinsar-  món de la dramatúrgia i el cant amb curs de Teatre Musical Juvenil, una activitat que l´Orfeó també estrena enguany i on es treballarà la interpretació d´escenes i de cançons de musicals coneguts a través d´exercicis adreçats a aquesta franja d´edats.
Per la seva banda, les seccions infantils també apreciaran una millora en la seva activitat coral doncs, per tal d´ajustar el contingut i oferir el programa adient a cada franja d´edat, l´Orfeó ha redefinit les seves corals actuals, ampliant-ne el nombre i reforçant la formació amb noves incorporacions de mestres de cant.
També el taller d´Iniciació Musical adreçat a nens i nenes de P3 a P5, iniciat l´any passat i que tanta acceptació ha tingut, s´ampliarà en dos  per tal de poder assimilar el màxim de participants.
A diferència de les seccions per adults, tota la activitat infantil començarà de cara a l´octubre, coincidint amb el calendari de extraescolars.

Deixa un comentari