L’onzè volum del llibret ‘Ernest Lluch opina’ també fa un homenatge a l’editor Jordi Garcia Bosch | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 30/11/2011

Aquest divendres 2 de desembre es presentarà l’onzè volum del llibretErnest Lluch opina’, una publicació que, gràcies a la col·laboració entre l’Ajuntament de Vilassar de Mar i la Fundació E. Lluch, ha anat recuperant els articles de premsa més significatius que l’Ernest Lluch va escriure.


El pròleg del volum d’enguany està dedicat a l’editor vilassarenc Jordi Garcia i Bosch (Vilassar de Mar, 1928-2010) i a la relació tant personal com professional que Lluch va mantenir amb ell i amb l’editorial vilassarenca Oikos-Tau. La presentació del llibret es farà a la Biblioteca Municipal, a les 19.30 h, i comptarà amb la presència del seu prologuista, Enric Lluch, vicepresident de la Fundació E. Lluch; l’alcalde de Vilassar de Mar, Joaquim Ferrer; i l’editor i empresari, Romà Cuyàs, que parlarà sobre el món editorial.


Al llarg d’aquests onze anys amb la publicació ‘Ernest Lluch opina’ s’han recopilat 165 articles que en Lluch va publicar al diari ‘La Vanguardia’ i al diari ‘’El Punt’, on es recullen les seves idees i el seu pensament entorn temes tant diversos com l’economia, la política, la sanitat, la història, la llengua o la música.

Deixa un comentari