Publicat el 08/07/2021

Ja s’ha iniciat oficialment la convocatòria dels guardons i s’admeten candidatures fins el proper 8 d’octubre

 L’ONCE convoca els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 per tal de reconèixer i premiar aquelles persones, empreses, ONG, entitats i organismes de l’Administració pública i programes o treballs de mitjans de comunicació que més s’hagin compromès per dur a terme una labor solidària coincident amb els valors essencials de la cultura institucional del Grup Social ONCE i la filosofia que impregna l’Economia Social i els objectius del Tercer Sector. I en concret, per la promoció en el seu entorn i en el seu àmbit territorial d’influència, de la inclusió social de tots els ciutadans, la normalització, l’autonomia personal, l’accessibilitat universal i la vida independent.

Els Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 tenen la finalitat de reconèixer les persones físiques o jurídiques que destaquin especialment per la seva labor solidària en el seu entorn d’influència. Enguany, tenen la vocació de profunditzar en la idea de la retrobada, recollint l’essència i l’origen de ser del Grup Social ONCE, en base al nou logotip que serà el fil conductor de la gala.
Les candidatures són públiques i obertes, i es poden proposar des d’avui i fins al proper divendres 8 d’octubre a la Secretària del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda núm. 1, 6a planta, 08015 de Barcelona) o a l’adreça electrònica: ctcatalunya@once.es

Els premiats rebran una obra escultòrica que representa la materialització del logotip de SOLIDARIS, en el transcurs d’un acte públic que tindrà lloc dijous 25 de novembre, a l’Auditori ONCE Catalunya.

El jurat dels Premis Solidaris ONCE Catalunya 2021 el formen David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE a Catalunya que actuarà com a president del Jurat; Enric Botí, delegat territorial de l’ONCE a Catalunya; Eugenio Prieto,  conseller general de l’ONCE; Manel Eiximeno, director Centre de Recursos Educatius CRE ONCE Barcelona; Francina Alsina, presidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya; Antonio Guillén, president del COCARMI (Comitè Català de Representants de Persones amb Discapacitat); Anna Figueras, secretària d’Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya; i representants de mitjans de comunicació. El seu veredicte serà inapel·lable i els premis no podran quedar deserts.

 

Deixa un comentari