Publicat el 14/12/2021

Dirigit a infants entre 6 i 12 anys, il·lustra en el seu centenar de peces tots els barris de Badalona, així com alguns dels recursos i símbols més rellevants de la ciutat

L’Oficina de Turisme de l’ Ajuntament de Badalona, coincidint amb les festes de Nadal, posarà a la venta a partir del pròxim dilluns, 20 de desembre, el “Puzle de Badalona”. Es tracta d’un trencaclosques didàctic i educatiu, de 100 peces, dirigit a infants d’entre 6 i 12 anys.
El puzle es podrà adquirir a l’Oficina de Turisme, situada a l’edifici Centre Cultural El Carme, al carrer de Francesc Layret número 78-82, a un preu de 8 euros. La base del joc és una il·lustració del dissenyador gràfic badaloní Albert Navarro on, a més de la distribució geogràfica de tots els barris de la ciutat, apareixen un seguit de divertides il·lustracions de bona part d’aquells elements, símbols i recursos més rellevants que defineixen Badalona.

L’acte de presentació del “Puzle de Badalona” ha tingut lloc a l’Oficina de Turisme de Badalona amb la presència del primer tinent d’Alcalde i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i Reconstrucció Covid, Àlex Montornès.
El primer tinent d’Alcalde ha destacat que: “amb aquesta iniciativa es vol contribuir, des de l’Oficina de Turisme, a l’aprenentatge i el coneixement dels més petits respecte la ubicació, el nom i la presència dels barris de Badalona, a la vegada que es destaquen alguns dels recursos i símbols de ciutat que més i millor ens defineixen”.

Nou element de difusió de Badalona
Aquest puzle passarà a incorporar-se a la resta del material de marxandatge de l’Oficina de Turisme (postals, bolígrafs, tasses, imants, làmines de color, etc.) on a més, enguany, s’hi afegeixen uns nous elements, com una nova llibreta d’anotacions amb la marca i els grafismes badalonins.
Aquests materials es poden adquirir a l’Oficina de Turisme durant els horaris següents:
Matins de dilluns a diumenges de 10 a 14 hores.
Tardes de dimarts a divendres de 16 a 18.30 hores.
Els dies 25 i 26 de desembre i 1 i 6 de gener de 2022 l’oficina estarà tancada.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

 

Deixa un comentari