Publicat el 18/11/2021

L’Oficina de Turisme se suma als altres tres establiments del municipi que també són Punt d’Informació Turística del Maresme: Can Llavi, l’Hostalet i l’Hotel Rocatel

El passat dimecres 17 de novembre, el Consorci de Promoció Turística de la Costa del Maresme va entregar a l’Oficina de Turisme de Canet de Mar el distintiu que l’acredita com a Punt d’Informació Turística de la Comarca.

En un acte celebrat al pati de la Masia Rocosa de la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, el president del Consorci, Joaquim Arnó, i la regidora de Promoció Econòmica, Comerç, Consum i Turisme de l’Ajuntament de Canet de Mar, Anna Casas, van fer entrega dels distintius en forma de placa que acrediten com a Punt d’Informació Turística a 29 establiments i serveis de la comarca que es converteixen en prescriptors del Maresme.

Aquest projecte va néixer l’any 2013 i té com a principal objectiu poder formar a entitats i establiments (públics o particulars) perquè aquests puguin donar la informació necessària als seus visitants perquè puguin conèixer tot el que ofereix el nostre territori.
En total, el Maresme té 16 oficines d’informació turística oficials que es complementen amb aquestes 84 entitats i establiments que formen part d’aquest projecte.
Actualment, la província de Barcelona disposa de 563 establiments acreditats en aquest pla.
L’Oficina de Turisme de Canet se suma als altres tres establiments del municipi que també són Punt d’Informació Turística del Maresme: Can Llavi, l’Hostalet i l’Hotel Rocatel.
Prèviament, les persones responsables dels 84 establiments i entitats del Maresme que formen part del projecte van participar d’una ruta guiada pel patrimoni indià de Canet de Mar i el Cementiri.

Redacció
Imatge i Font: ajuntament de Canet de Mar

 

 

Deixa un comentari