L´Oficina de Turisme d’Alella obre aquest dissabte l´espai enoteca | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/10/2012

Alella posa en marxa aquest dissabte, 6 d’octubre,  un nou servei de promoció del vi i de la cultura vitivínicola: l’espai enoteca de l’Oficina de Turisme. Així, a més de facilitar informació general del municipi i del territori de DO Alella, dels cellers que la conformen i dels serveis i activitats turístiques s’hi organitzen, l’Oficina de Turisme també oferirà a partir d’ara la possibilitat de tastar i conèixer les particularitats d’alguns del vins que s’elaboren a la Denominació d’Origen.
La inauguració i l’obertura al públic de l’espai enoteca, que tindrà lloc el 6 d’octubre a les 12h, s’emmarca dins dels actes programats en la III Setmana del Vi DO Alella i compta amb participació de la sommelier alellenca, Rosa Vila.
L’enoteca s’estrena amb la presència dels cellers que formen part de la DO. Cadascun d’ells ha escollit un vi per a promocionar-lo des de l’Oficina de Turisme. Cada tast tindrà un preu de 2€ i inclou la degustació, l´explicació i la fixa tècnica del vi. A més, també es facilita informació dels punts de venda on es poden adquirir els vins  i dels cellers de la DO.

Deixa un comentari