Publicat el 04/06/2019

El Consell Rector de la Corporació ha aprovat per majoria el desistiment del fins ara Director Gerent, que va assumir el càrrec el juliol del 2017

El Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva (CSMS), a proposta del seu president, el Dr. Joan Guix, ha nomenat Lluís Franch nou Director Gerent de la institució. Franch va prendre  possessió del nou càrrec el dilluns 3 de juny.
El relleu es produeix després que el passat 1 de març hi va haver un canvi a la presidència d’aquest òrgan i l’actual president ha proposat un nou perfil per assumir la gerència de la CSMS.

La junta del Consell Rector de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, reunida el passat divendres de forma extraordinària, va aprovar per majoria el desistiment del sr. Iñaki Garcia Bernis, qui va prendre possessió del càrrec el juliol del 2017. La Corporació li agraeix la tasca realitzada i el compromís amb l’organització durant el temps que l’ha dirigit.

A partir d’ara serà Lluís Franch, qui ocuparà el càrrec. Franch és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, diplomat en Salut Pública per la Universitat de Montpellier, també compta amb un Curs en Alta Direcció d’ESADE i és MBA per la Universitat de Girona (conveni Harvard i IESE).

Ha estat inspector mèdic adjunt a la Direcció de l’Hospital Trueta de Girona (1984-1986), ha estat cap de secció estadística de l’Àrea de Gestió 4 de Girona a l’Institut Català de la Salut (ICS) (1986-1989), també ha estat director mèdic del Sector Girona de l’ICS (1989-1991).

D’altra banda ha treballat com a coordinador del Pla de Salut i cap de Planificació i Control de Gestió de la Regió Sanitària de Girona del Servei Català de la Salut (1991-2000), ha estat cap de Divisió d’Hospitals del Servei Català de la Salut (2000-2003) i Conseller Delegat-Gerent de l’Institut d’Assistència Sanitaria de Girona (2003-2012), i fins ara ha estat el gerent de l’Àmbit Metropolità Nord de la Regió Sanitària Barcelona.

Deixa un comentari