Lliurament de les targetes d´usuari de la deixalleria municipal a Sant Andreu de Llavaneres | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/11/2011

La Regidoria de Medi Ambient està fent el repartiment, a través de d´Oficina d´Atenció al Ciutadà (OAC), dels carnets d´usuari de la deixalleria municipal de Les 3 Viles. Aquests carnets seran necessaris per fer operacions a la deixalleria a partir del proper 1 de gener de 2012. Per recollir-lo, cal adreçar-se a l´Ajuntament amb l´últim rebut del pagament de la tarxa d´escombraries.
En total, s´han imprès 5.000 targetes, una per a cada habitatge del municipi. Així doncs, les targetes no són unipersonals; sinó d´ús familiar. Hi figura l´adreça de l´habitatge, per una banda, i per l´altra hi ha els escuts dels tres ajuntaments que tenen mancomunada la deixalleria de Les 3 Viles, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Vicenç de Montalt i Caldes d´Estrac, així com un telèfon d´informació de la instal·lació.
El primer pas d´aquesta campanya va ser el repartiment d´un fulletó informatiu en què s´explica que l´ús de la targeta serà imprescindible a partir de l´any que ve per fer ús de la deixalleria fixa i també de la deixalleria mòbil. També s´hi recorda la ubicació de la deixalleria, al polígon industrial de Llavaneres, i el telèfon de contacte. Daltra banda, s´informa que l´ús continuat i periòdic d´aquesta instal·lació pot suposar un descompte en el rebut de la recollida d´escombraries. Per aconseguir la rebaixa del 25% de la taxa, cal haver visitat la deixalleria un mínim de 12 vegades, en un període mínim de sis mesos.
A partir de l´1 de gener de 2012, per fer ús de la deixalleria municipal caldrà portar aquesta targeta d´usuari. La targeta servirà per portar un control de les visites que es realitzen al llarg de l´any i de la quantitat i el tipus de deixalla aportada. Un control imprescindible perquè a partir del 2012 s´aplicarà una limitació diària i anual per a alguns residus. Si se n´aporta més del permès, l´usuari haurà de satisfer l´import establert per l´ordenança fiscal

Deixa un comentari