Publicat el 01/02/2021

Es van presentar un total de dotze obres en les categories de poesia, microrelat i prosa. Les quatre obres guanyadores es van enviar a la Mostra Literària del Consell Comarcal on Imma Zapata va aconseguir el segon premi en poesia

La celebració de la Mostra Literària de Calella és una mostra de la creativitat i la salut del món de les lletres al municipi. Un any més l’Ajuntament va fer entrega de premis als guanyadors; es van presentar un total de dotze obres: 2 en la categoria de poesia, una en microrelat i nou en prosa.
Els guanyadors van participar en la Mostra Literària del Consell Comarcal del Maresme, on Calella va aconseguir la segona posició a mà d’Imma Zapata i el seu poema Mots a la Xarxa.

L’alcaldessa, Montserrat Candini, va fer l’entrega de premis el passat divendres als guanyadors;
En la categoria de prosa el primer premi va ser per a Lourdes Roselló per la seva obra Ophelia.
El segon premi va recaure a Joan Santanach per l’obra T’ha agradat?

En poesia, Imma Zapata va aconseguir el primer premi per Mots a la Xarxa, i Olga Morantes va fer seu el segon premi pel seu poema Coples a la llibertat.
Les quatre obres guanyadores van ser les que van representar Calella a la Mostra Literària del Consell Comarcal del Maresme, on els guanyadors d’altres municipis de la comarca competeixen per posar en relleu la cultura i donar visibilitat a l’excel·lent qualitat literària en prosa, poesia i versió de relats que són actors de connexió i tenen la vocació d’establir una identitat comarcal.
L’obra presentada a la categoria de microrelat, en ser només una, va anar directament a La Mostra Literària del Maresme.

 

Deixa un comentari