Publicat el 02/11/2021

Les imatge s’han de publicar a Instagram fins al 21 de novembre: caldrà etiquetar @ajllavaneres i incloure a la publicació #boletsllavaneres; prèviament, cal emplenar un formulari web

La Regidoria de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Turisme i Consum convida a participar en un concurs fotogràfic dedicat a la difusió de la cultura micològica local.
El tradicional concurs de bolets de la fira gastronòmica de tardor es torna a convocar a través d’Instagram, com l’any passat. El concurs s’obre a tothom i està dotat amb dos premis de 100 euros cadascun.
Per participar en el concurs, cal emplenar aquest formulari.

Categories de participació i premis

 1. a) Per a la fotografia artística amb més varietat d’espècies de bolets. Cada fotografia pot mostrar un màxim de dos bolets per espècie: 100 €.
  b) Per a la fotografia artística amb el bolet més rar: 100 €.
 • Només hi podrà haver un guanyador per cada categoria.
 • El jurat valorarà la quantitat d’espècies diferents presentades a la imatge i la qualitat tècnica i artística de la fotografia i el bolet més rar o estrany presentat a la imatge i la qualitat tècnica i artística de la fotografia, segons el cas.
 • El jurat, format per persones de l’Agrupació Micològica Berguedana, emetrà el veredicte a través del web municipal i de les xarxes socials municipals dimarts 30 de novembre de 2021.
 • El jurat es reserva la facultat de resoldre qualsevol aspecte no previst en aquesta convocatòria i especialment a declarar el premi desert. El seu veredicte serà inapel·lable.

Inscripció i termini

 • La inscripció al concurs és gratuïta i es podrà tramitar a través d’aquest formulari web. Un cop tramitada la inscripció ja es podrà publicar la fotografia a Instagram.
 • Caldrà que s’etiqueti l’Ajuntament de Llavaneres (@ajllavaneres) i que s’utilitzi l’etiqueta #boletsllavaneres. Només es valoraran aquelles publicacions que es puguin recuperar i no pas les que es publiquin de forma efímera.
 • Entraran a concurs totes les fotografies que compleixin aquest requisit i que es publiquin entre l’obertura de la convocatòria i el 21 de novembre.
 • Només hi podran participar les persones que segueixin el compte d’Instagram de l’Ajuntament.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Llavaneres

Deixa un comentari