Publicat el 20/01/2021

 

Aquest servei treballa per afavorir un entorn segur per a la compravenda d’empreses

L’Ajuntament de Llavaneres i Tecnocampus Mataró col·laboraran per reforçar el suport al sector empresarial a través del servei de Reempresa (https://www.reempresa.org/).
Aquest servei té com a objectiu afavorir un entorn segur per a la compravenda d’empreses. Una eina més per fer costat al teixit empresarial en un moment especialment complicat a causa de la pandèmia. Si esteu pensant en comprar o vendre un negoci a Llavaneres, disposeu d’un punt d’atenció de Reempresa ben a prop. Empleneu aquest formulari: https://ajllavaneres.cat/formulari.php?id=15727 i ens posarem en contacte amb vosaltres.

Les dues entitats s’hi han compromès a través d’un conveni de col·laboració. Les activitats que s’inclouen en el marc del conveni són les de prescripció i difusió del servei de Reempresa a possibles persones usuàries i agents, la posterior atenció de persones reemprenedores i empreses cedents i l’acompanyament en el procés de compravenda de l’empresa. En serà responsable la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme. Per la seva banda, l’Ajuntament de Llavaneres col·laborarà en la realització de la difusió del servei de Reempresa a possibles persones reemprenedores i empreses cedents del municipi.
El punt de partida és l’acord signat al mes d’octubre entre la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Mataró. Aquell conveni estableix el compromís de portar a terme el Programa per a la consolidació i desenvolupament de la compravenda d’empreses (Reempresa), fins al 2023, a nivell de tot el territori.

Què és Reempresa?
És el mercat de compravenda de petites i mitjanes empreses de Catalunya. Un servei per posar en contacte i assessorar empresaris i emprenedors que volen comprar o vendre una empresa en funcionament.

 

Deixa un comentari