Publicat el 23/10/2020

Llavaneres aconsegueix un any més aquest reconeixement i es consolida com un dels municipis amb els espais verds de més qualitat de Catalunya. La gala es va fer telemàticament a causa de les restriccions de la Covid-19.

Sant Andreu de Llavaneres ha estat reconegut amb tres Flors d’Honor en l’edició 2020 de la iniciativa Viles Florides, promoguda per la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), que reconeix els municipis que treballen per la transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i la millora dels espais verds. Llavaneres és, doncs, dels municipis amb una qualitat dels espais verds més alta del país, ja que la màxima distinció són quatre Flors d’Honor.

L’acte d’entrega dels reconeixements va ser virtual, per qüestions de seguretat. Per a la regidora de Promoció Econòmica, Empresa, Comerç, Consum i Turisme, Teresa Vidal, “és una gran notícia haver pogut mantenir el llistó tan alt com fins ara, tot i les dificultats que ha suposat la pandèmia. Aquest guardó reforça l’atractiu de la vila en l’àmbit turístic”.

Podeu recuperar la gala virtual: https://www.youtube.com/watch?v=7McemtgoEmU&feature=youtu.be

 

 

Deixa un comentari