Publicat el 18/04/2021

Actualment, la vila compta amb el reconeixement de tres Flors d’Honor

Una delegació de l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres va rebre, dijous 15 d’abril, la visita del jurat de les Viles Florides. En la trobada, es van detallar les actuacions que s’han impulsat des de l’Ajuntament i es van mostrar les millores realitzades també en matèria de sostenibilitat i medi ambient.

El programa Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya a través de la planta amb flor.
Cada any, Viles Florides publica al seu web la llista de municipis participants i les puntuacions obtingudes. La qualificació que pot atorgar el jurat, format per professionals del món del viverisme, la jardineria i el paisatgisme, és d’una a cinc Flors d’Honor.
Aquest reconeixement, a més, pot ser retirat en successives edicions en cas de no mantenir-se el nivell assolit. En aquests moments, Llavaneres compta amb tres Flors d’Honor (https://ajllavaneres.cat/document.php?id=15440).
El veredicte es donarà a conèixer a la tardor.

Deixa un comentari